TTF Logo 5 cm big transperant fase 4En kort introduktion til The Theosophical Fellowships arbejde

The Theosophical Fellowship har sine rødder i den teosofiske tradition, som blev startet af H.P. Blavatsky, H.S. Olcott, Annie Besant, C.W. Leadbeater og andre, i slutningen af det 19. og i begyndelsen af det 20. århundrede. Som du måske ved, henviser betegnelsen ”teosofi” til Guddommelig Visdom.

I 1975 begyndte Ananda Tara Shan sit arbejde for Det Åndelige Hierarki, Jordens Indre Styre. Dette arbejde førte til grundlæggelsen af Society for Maitreya Theosophy i 1991; The Theosophical Fellowship i 1994; og Heart Flow Worldwide i 2001.

Ananda Tara Shan er en mystiker og lærer i teosofi, som hun underviser i på en praktisk måde, for at hjælpe mennesker med at udvikle sig åndeligt i Maitreyas Hjerte. Hun arbejder for at bringe Maitreyas Hjerte igennem i Heart Flow undervisning og i ceremonielt arbejde.

Ananda gik over på de indre planer i november 2002. Hendes lære, og vores forbindelse til hende i vores hjerter, fortsætter med at inspirere og vejlede Fellowships arbejde.

Ananda giver hjertets visdom, ved at fremme Hjertets Vej gennem meditation, healing, verdenstjeneste og Heart Flow læren. For at understøtte denne lære, har hun udviklet et meditationssystem, et healingssystem, ceremonielle ordener til verdenstjeneste og Heart Flow undervisning til aktive mennesker, som ønsker at tjene under Herren Maitreyas Hjerte. Mange åndeligt søgende er blevet kaldt til et liv i et højere lys ved at praktisere denne lære.

Oversat uddrag fra The Theosophical Fellowship, 2002

For mere information om The Theosophical Fellowship henvises til web-adressen www.theosophical.net.au.