Center for Levende Teosofi holder en sommerskole i Klint, den 25. – 28. april 2024, for medlemmer af Teosofisk Fellowship og for særligt interesserede.

Vi har endnu engang den glæde at invitere dig til 4 inspirerende dage med Ananda Tara Shan til foråret.

Som tidligere år er det Ananda Tara Shan, der underviser os, og Hendes ord og Hendes energi vil stå i centrum for alle aktiviteter. Det vil så at sige være et energifokus med Ananda Tara Shan.

Temaet for sommerskolen bliver annonceret på hjemmesiden, når det er fastlagt.

Formålet med sommerskolen er at være i energien fra Ananda Maitreya og leve efter Maitreyas love, at komme tættere på Ananda Tara Shan og Hendes Lys, at styrke det indre og ydre samarbejde blandt deltagerne og at lære om Teosofi og Maitreya Teosofi. Det er samtidig en mulighed for at deltage i et intensivt energiarbejde for healing af menneskeheden og Jorden.

Forudsætning for at deltage i sommerskolen er, at hver enkelt deltager enten har gennemført healerskole eller Heart Flow Healing kursus 1-3, har studeret teosofiske emner, er medlem af Teosofisk Fellowship, har deltaget i jordhealingstjenester og har en afbalanceret psyke. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du opfylder disse forudsætninger, er du velkommen til at tage kontakt til os.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker du yderligere information, er du velkommen til at sende en mail til Center for Levende Teosofi.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen til sommerskolen.