canola fields 1911392 640- et energifokus med Ananda Tara Shan

Center for Levende Teosofi afholder sammen med Heart Flow Forening Esbjerg en sommerskole i Kerteminde, den 10. maj – 13. maj 2018, for medlemmer af Teosofisk Fellowship og for særligt interesserede.

Ligesom de foregående år, er det, ved hjælp af tidligere optagelser, Ananda Tara Shan der underviser os og Hendes ord og Hendes energi vil stå i centrum for alle aktiviteter.

Temaet for sommerskolen bliver fastlagt i begyndelsen af 2018 og hjemmesiden bliver derefter opdateret. Emnerne for sommerskolen vil også blive opdatet senere.

Det er en enestående chance for at komme tættere på Ananda Tara Shan, for selvom Hun ikke længere er fysisk inkarneret, kommer vi tættere på den store flamme der brænder i Hendes Sjæl. Samtidig vil disse dage i Ananda Tara Shans stærke og healende lys have en dybt forløsende og rensende virkning på hver enkelt og give en stor hjælp til hele ens åndelige udviklingsproces.

For at styrke sammenholdet blandt medlemmer i Teosofisk Fellowship, såvel energimæssigt som socialt, er det vigtigt at vi mødes mindst en gang om året. Kom og oplev Ananda Tara Shan i ord og energi, den store Sjæl samarbejder med vores sjæl og Ananda Tara Shan åbner den indre vej for os.

Vi vil opleve på denne sommerskole, flere forskellige planer af Ananda Tara Shan, ikke bare teosofisk undervisning, vi vil opleve Ananda Tara Shan som en healende flamme, et lys i mørket, en budbringer. Vi vil opleve Hendes virkelige identitet og mange vil opleve Ananda Tara Shan endnu tættere på, end da Hun gik på jorden. Vi vil opleve den levende Ananda Tara Shan.

Sommerskolen henvender sig til medlemmer og venner af Teosofisk Fellowship og Heart Flow.

For at integrere gruppen i Ananda Tara Shans hjerte, vil sommerskolen indeIndlæg / foredrag med Ananda Tara Shan

  • Studie og diskussion i store og små grupper
  • Meditation
  • Øvelser
  • Fest
  • Musik og sang
  • Tjeneste
  • Spørgsmål / svar
  • Healing
  • Refleksion

De der har efterlyst en større mulighed for personlig indflydelse på sommerskolens program, kan gøre det, enten ved at stille supplerende spørgsmål som er relateret til Ananda Tara Shans tekst eller komme med personlige indlæg i form af et digt eller statements eller en personlig historie vedrørende Ananda Tara Shans tekst. Send det til os i god tid, så vi kan tage det med i programmet.

For at komme dybere ind i sommerskolens ånd og dermed få mere ud af sommerskolen, opfordres alle deltagere til at lave et bestemt stykke arbejde efter eget valg, (meditation, kontemplation, visualisering, påkaldelse, bøn, mantra, kvalitet, etc.) to uger før og to uger efter sommerskolen. læs her

Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere information, er du velkommen til at ringe til Martin Binderup på mobil 23 60 57 72 eller til Birgit Damborg på telefon 75 21 20 31. Du kan også sende en e-mail her: Send besked til Center for Levende Teosofi.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen til sommerskolen.

Programmet for sommerskolen kan ses her: klik her

Denne side indeholder praktisk information om sommerskolen.

Stedet:
Sommerskolen finder sted på Danhostel Kerteminde, "det smukkeste vandrerhjem på Fyn", som de selv kalder det. De skriver endvidere: "Danhostel Kerteminde ligger midt i det hele - tæt på byen, nær ved stranden og lige midt i skoven". Værelserne er alle med bad og toilet samt egen indgang. Du kan læse om stedet på www.dkhostel.dk
Adressen er: Danhostel, Skovvej 46, 5300 Kerteminde. Tlf:+45 65 32 39 29

Maden:
Med i prisen er alle måltider og to gange te / kaffe og kage.
Maden er vegetarisk.

Ankomst og indkvartering:
Sommerskolen starter med frokost torsdag den 10. maj kl. 12 og afsluttes søndag den 13. maj kl. ca. 15 efter fælles oprydning. Der er tid til indkvartering efter frokosten.

Tilmelding:
Der er tilmeldingsfrist den 1. marts 2018 af hensyn til booking af lokaler og værelser samt for at sikre, at sommerskolen vil blive afholdt. Ved senere tilmelding kan vi ikke garantere, at der er plads på vandrerhjemmet, selvom vi ikke tror, det bliver noget problem.

Tilmeldinger er bindende fra den 1. marts 2018, der henvises dog til afbestillingsbetingelser, se nedenfor.

Tilmelding sendes til Susse V Hedemand e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., adresse: Schacksgade 9B, 2. th., 5000 Odense C, tlf.: 69104919 eller 42427208.

Priser:
Priser for opholdet pr. person i:
- flersengsværelse 2.075,00 kr., der kan betales ad to gange 1.037,50 kr.
- dobbeltværelse 2.270,00 kr., der kan betales ad to gange 1.135,00 kr.
- enkeltværelse 2.850,00 kr., der kan betales ad to gange 1.425,00 kr.
Hvis du ønsker flersengsværelse eller dobbeltværelse, er det en god ide at aftale med andre, da du ellers ikke kan være sikker på at få dit ønske opfyldt.

Studiemateriale til sommerskolen er inkluderet i prisen. Det forventes at sommerskolen bliver baseret på materiale med Ananda Tara Shan og det giver dig også mulighed for at studere materialet yderligere efter sommerskolen. Materialet forventes at bestå af en CD, et hæfte med afskrift og et hæfte med studiespørgsmål.

Sengelinned / håndklæder er ikke med i prisen for sommerskolen, du kan vælge selv at medbringe eller det kan lejes på Danhostel til kr. 70,00 pr. pakke. Bestilling af sengelinned / håndklæder sker ved tilmelding. Betaling sker direkte til Danhostel i receptionen. Der kan til måltiderne købes øl / vin eller sodavand.

Betaling:
Der er betalingsfrist den 1. marts for første rate og den 1. maj for anden rate, betaling skal ske til vores konto i: Danske Bank regnr: 1551, kontonr: 0016841722, Swift-BIC: DABADKKK, IBAN: DK6430000016841722, Indbetalingskort betalingsid: +01< +16841722<, Danske Bank, Nørre Voldgade 68, 1390 København K.

Afbestillingsbetingelser (i henhold til aftale med Danhostel):
Skulle du være nødsaget til at afbestille dit arrangement vil vi til enhver tid bestræbe os på at udleje de reserverede faciliteter til anden side. Såfremt dette ikke lykkes, forbeholder vi os ret til at fakturere afbestillingsgebyr.

Afbestilling 30–60 dage før vil medføre fakturering på 50% af det totale arrangement.

Afbestilling 14–30 dage før vil medføre fakturering på 75% af det totale arrangement.

Afbestilling 0-14 dage før vil medføre fakturering på 100% af det totale arrangement.

Deltager antallet kan justeres med 10% indtil 8 dage før arrangementets start uden fakturering.
Justering i deltagerantal senere end 8 dage før arrangementets afvikling, vil blive registreret som afbestilling i henhold til ovenstående.

Andre praktisk oplysninger:
Vi vil gerne opfordre dig til at medbringe en dagbog / papir samt skriveredskaber til egne noter.

Det er en god ide at medbringe indendørs fodtøj.

Den sidste aften på sommerskolen bliver en festaften, du kan tænke over hvad du eventuelt kan bidrage med i form af indslag, musik, sange eller andet.